Informatie over Cas'al Verde

Terrassen

Rondom de villa zijn diverse terrassen. Op het hoofdterras heeft u een schitterend uitzicht op de heuvels van de Chianti streek, het nabijgelegen gehucht Tregole en in de verte de Apennijnen. Rondom het huis zijn er nog meer, voor de bezoeker nader te ontdekken, terrassen. Op de terrassen zijn stoelen, kussens, tafels en parasol beschikbaar.

Arcade & pizza-oven

Onder de arcade kunt u gebruik van een pizza-oven, barbecue, lange eettafel met stoelen. Ideaal om in alle seizoenen buiten te dineren. 

Zwembad

Vanuit het zwembad heeft u een weids uitzicht op de Toscaanse heuvels. Het bad is 12 meter lang en 5 meter breed. Het diepste punt is 2 meter. Aan de zijkant is een trap voor onder meer de kleintjes aangelegd. Het zwembad is tevens van onderwaterverlichting voorzien. Verder vindt u bij het zwembad ligstoelen, een douche en een parasol met tafel.

Woonkeuken

Als u van uitgebreid koken houdt of snel een hap in elkaar zet; deze keuken is uitermate geschikt en van alle gemakken voorzien. Naast alle ruimte heeft u de beschikking over een zes pits fornuis met dubbele oven én grillplaat.

Ruime slaapkamers

In totaal zijn er vijf slaapkamers met vijftien bedden in de villa aanwezig. Alle slaapkamers hebben een grote linnenkast. Schoon linnengoed en kussens zijn aanwezig. Ook zijn er twee kinderbedden beschikbaar.


Slaapkamer 1: tweepersoonsbed

Slaapkamer 2: tweepersoonsbed

Slaapkamer 3: tweepersoonsbed en enkel bed

Slaapkamer 4: tweepersoonsbed en enkel bed

Slaapkamer 5: tweepersoonsbed en twee enkele bedden

In en rondom

Onze Toscaans ingerichte woonkamer van 28 vierkante meter beschikt over vele gemakken zoals: televisie met schotelantenne (100+ zenders), WiFi en speksteenkachel.


Rondom de villa is er een speeltoestel (schommel en glijbaan), hangmat, mountainbikes (2x), jeu de boules, tafeltennistafel en een wasmachine. Daarnaast hebben we voor wielrenners een fietsgarage met faciliteiten waarin de fietsen kunnen worden opgehangen.